Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9 - 16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 999 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
23.09.2020
Novinky od Repti Planet
Máma k dostání úplné novinky od značky Repti Planet :-)Patří mezi ně například Mlhovač na spínací hodiny, Rosící systém, Hák na hady, Nerezové a bambu... číst celé
07.08.2020
Nově posíláme i do SK
Jsme moc rádi, že jsme spustili slovenskou zásilkovnu. Těšíme se na první objednávky ze Slovenské republiky.Stačí vlevo nahoře přepnout měnu na € a sc... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
04.04.2020
Testujeme Aves Phelsuma Food
Testovali jsme krmení pro Felzumy - Aves Phelsuma Food Podívejte se na video jak to dopadlo. Budeme rádi za komentář a odběr. číst celé
29.03.2020
Testování krmiva Repashy Grassland Grazer
Právě jsme pro Vás dokončili testování krmiva pro suchozemské želvy Repashy Grassland Grazer.  Na výsledek se můžete podívat v krátkém videu. číst celé
25.03.2020
Testování krmiva Pangea - Video
Dnes jsme otestovali tři příchutě krmiva Pangea. Testovali jsme je na: Pagekon řasnatý (Correlophus ciliatus), Pagekon hrbolkový (Rhacodactylus auricu... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Dario Boháčovi, IČO 07202814, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. 

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Testujeme Aves Phelsuma Food
04.04.2020
Testujeme Aves Phelsuma Food
Testovali jsme krmení pro Felzumy - Aves Phelsuma Food Podívejte se na video jak to dopadlo. Budeme rádi za komentář a odběr. číst celé
Testování krmiva Repashy Grassland Grazer
29.03.2020
Testování krmiva Repashy Grassland Grazer
Právě jsme pro Vás dokončili testování krmiva pro suchozemské želvy Repashy Grassland Grazer.  Na výsledek se můžete podívat v krátkém videu. číst celé
Testování krmiva Pangea - Video
25.03.2020
Testování krmiva Pangea - Video
Dnes jsme otestovali tři příchutě krmiva Pangea. Testovali jsme je na: Pagekon řasnatý (Correlophus ciliatus), Pagekon hrbolkový (Rhacodactylus auricu... číst celé
Pangea
23.03.2020
Pangea
Majitel Matthew Parks zahájil Pangea Reptile LLC v roce 2001 chovem gekonů s drobným prodejem zboží. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
Kontakty
Bibiána Boháčová
(Po-Pá, 9 - 16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz